Panzer Machine Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 No to żeby nie było, lecimy z następnym modelem. Jak coś schnie przy Krazie to lepiej spożytkować czas i zacząć kolejny model/e ;) Trafiło na Pattona od Italeri. Dość starszej daty zestaw ale jak na razie było przyjemnie. no i jest szpachlowanko, a co https://1.bp.blogspot.com/-sOijAY0BLaY/VwFtFPzMHxI/AAAAAAAAPBw/YSC_gRuNaSMJp1271S8rmCXdkI33WrXlA/s1600/WP_20160402_18_21_29_Raw.jpg żeby nie było, nadleweczki też są, ale nie takie straszne jak przy Krazie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomB(raider) Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Robiłem kiedyś ten model, jak byłem piękny i młody, byłem murzynem i grałem w kosza. ;) Blaszki Edzia do tego modelu? Może bym swojego odmłodził? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Robiłem kiedyś ten model, jak byłem piękny i młody, byłem murzynem i grałem w kosza. ;)Blaszki Edzia do tego modelu? Może bym swojego odmłodził? W zeszłym roku dostałem od kumpli na urodziny cały komplet Trochę dziś do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts