Panzer Machine Napisano 3 Kwietnia 2016 Share Napisano 3 Kwietnia 2016 No to żeby nie było, lecimy z następnym modelem. Jak coś schnie przy Krazie to lepiej spożytkować czas i zacząć kolejny model/e ;) Trafiło na Pattona od Italeri. Dość starszej daty zestaw ale jak na razie było przyjemnie. no i jest szpachlowanko, a co https://1.bp.blogspot.com/-sOijAY0BLaY/VwFtFPzMHxI/AAAAAAAAPBw/YSC_gRuNaSMJp1271S8rmCXdkI33WrXlA/s1600/WP_20160402_18_21_29_Raw.jpg żeby nie było, nadleweczki też są, ale nie takie straszne jak przy Krazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 3 Kwietnia 2016 Share Napisano 3 Kwietnia 2016 Robiłem kiedyś ten model, jak byłem piękny i młody, byłem murzynem i grałem w kosza. ;) Blaszki Edzia do tego modelu? Może bym swojego odmłodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Robiłem kiedyś ten model, jak byłem piękny i młody, byłem murzynem i grałem w kosza. ;)Blaszki Edzia do tego modelu? Może bym swojego odmłodził? W zeszłym roku dostałem od kumpli na urodziny cały komplet Trochę dziś do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi