ministersan Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam Czy zestaw Menga jest dużo lepszy od Honga? Nie interesuje mnie wnętrze czy komora uzbrojenia oraz ruchome elementy. Chodzi mi o ogólną bryłe, szczegółowość i składalność. Ważna informacja - mogę mieć Hong za 160zł, więc dużo taniej od Menga. Różnicę z chęcią wydałbym na dodatkowy model, więc jeśli różnica nie jest duża brałbym Honga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Z tego co oglądałem in-boxy są porównywalne, jak dla mnie lepszy jest Meng bo ma kabinę kierowcy i zasobniki amunicyjne, ale jak dla Ciebie to nie ma znaczenia, to bierz Honga zwłaszcza że cena jest bardzo atrakcyjna. Pozdrawiam M1A1(HA0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2016 To całe szczęście, bo kupiłem Honga. Spasowanie niezłe, choć pewne elementy mogłyby być rozwiązane inaczej. Jedynie brakuje mi malowań z Menga, ale jakoś się to rozwiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Meng jest w wersjach v1, m, m2, mz. Wydaje mi się że Polskie szylki są tylko w wersji v1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi