ministersan Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam Czy zestaw Menga jest dużo lepszy od Honga? Nie interesuje mnie wnętrze czy komora uzbrojenia oraz ruchome elementy. Chodzi mi o ogólną bryłe, szczegółowość i składalność. Ważna informacja - mogę mieć Hong za 160zł, więc dużo taniej od Menga. Różnicę z chęcią wydałbym na dodatkowy model, więc jeśli różnica nie jest duża brałbym Honga. Cytuj
Adams M1A1 Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Z tego co oglądałem in-boxy są porównywalne, jak dla mnie lepszy jest Meng bo ma kabinę kierowcy i zasobniki amunicyjne, ale jak dla Ciebie to nie ma znaczenia, to bierz Honga zwłaszcza że cena jest bardzo atrakcyjna. Pozdrawiam M1A1(HA0 Cytuj
ministersan Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Napisano 4 Czerwca 2016 To całe szczęście, bo kupiłem Honga. Spasowanie niezłe, choć pewne elementy mogłyby być rozwiązane inaczej. Jedynie brakuje mi malowań z Menga, ale jakoś się to rozwiąże. Cytuj
KKrauz Napisano 6 Czerwca 2016 Napisano 6 Czerwca 2016 Meng jest w wersjach v1, m, m2, mz. Wydaje mi się że Polskie szylki są tylko w wersji v1. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi