bartek33365 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Udało się skończyć. Męczyły mnie te figurki od dawna, ale zawsze coś wypadało. Pracowało mi się przy nich całkiem dobrze. Figurki jak i motocykl posiadały bardzo przyjemny detal. Muszę także pochwalić plastikowe buźki, które nie zawsze są dobrze zrobione. Warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Fajne w detalu. Wydech jak dla mnie zbyt "ryszawy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalciechan1 Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 Bardzo ładne figurki. Profesjonalna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi