reggy Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Swojego czasu Krystian Ciechowicz i Robert Tyczyński prowadzili razem bardzo ciekawą relację z tym pojazdem w roli głównej o w TYM WĄTKU Jako, że na forum inboxa nie było, a inboksik często zachęca do kupienia modelu, żeby odwieść Was od sklejania kolejnych Tygrysów i Panter zachęcam do sklejenia czegoś współczesnego. Łatwiej o fotki kolorowe oryginału:) To jedyny modelik jaki dostanę na święta Bo rodzice uznali, że za dużo tego mam i tylko od dziadków się udało. Cena 59 zł. Ciekawe malowania, w tym białe, które chce zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 w tym białe, które chce zrobić. I które jest niestety całkowicie nieprawdziwe. A tak w ogóle, to bardzo fajnie, że będziesz lepił kolejny współczesny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 A mi się ten model nie podoba, oglądałem z godzinę, i jednak nie. A w trompce to żadko kiedy jest prawidłowe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Dokładnie ten model zamówiłem w niedzielę już w tym tygodniu przyjdzie to też mogę rzucić in-box'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 może ktoś odpisać co to jest dokładnie na ostatniej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 Na ostatniej fotce jest siatka wykonana z jakiegoś tworzywa sztucznego z którego wycina się dno i boki zasobnika na tył wieży i wkleja w ramę widoczną na 9 fotce w lewym dolnym rogu. Jak sie dokładnie przyjrzeć, to jest tam jeszcze przeźroczysta płytka grubej folii na peryskopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Mam ten sam model i nie wiem jakiej farby użyć. Proszę o farby pustynne z OIF lub trójbarwne NATO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Na ostatniej fotce widać taki kawałek siatki, bardzo kiepskiej w dodatku. Ja ją zawsze wywalam bo moim zdaniem nie da sie z niej zrobić nic ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 A farby to najlepiej tamyia. NATO GREEN, NATO BROWN, NATO BLACK, a numery to chyba XF67 XF68 XF69. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 CześćWypowiem się na temat kamuflażu trójbarwnego. Tamiya - XF 67 XF 68 XF 69 Humbrol - zielony 105 plus odrobina czarnej, brązowy 186 i czarna 33 A co schematu malowania to polecam te strony link 1 oznaczenia RAL inne1 inne2 Pozdrawiam Tutaj jest trochę wiadomości na temat malowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi