tombie01 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Na forum które poświęcone jest niemal w całości 1 maja rozpoczął się konkursik w dziedzinie moto-sport do którego przystąpiłem, niestety regulamin zabrania wystawienia modelu w innym konkursie dlatego do konkursu 'lato' będę musiał wystawić kolejny model ale to fajnie czasu jest dość - nie jest natomiast zabronione prowadzenie warsztatu na innym forum stąd start mojego wątku - radźcie - doradzajcie, piszcie ile wlezie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Będziesz żałował tej Hasegawy... Zacznij od zestawu waloryzującego Tamiyi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted May 2, 2016 Author Share Posted May 2, 2016 oj tam jakoś przeżyję, poza tym konkurs się zaczął a ja nie mam jeszcze kalki do mojego wymarzonego modelu czyli Toyoty Celicy st 205 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Na forum które poświęcone jest niemal w całości 1 maja rozpoczął się konkursik w dziedzinie moto-sport To jakieś forum ludzi pracujących? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts