tombie01 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Na forum które poświęcone jest niemal w całości 1 maja rozpoczął się konkursik w dziedzinie moto-sport do którego przystąpiłem, niestety regulamin zabrania wystawienia modelu w innym konkursie dlatego do konkursu 'lato' będę musiał wystawić kolejny model ale to fajnie czasu jest dość - nie jest natomiast zabronione prowadzenie warsztatu na innym forum stąd start mojego wątku - radźcie - doradzajcie, piszcie ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Będziesz żałował tej Hasegawy... Zacznij od zestawu waloryzującego Tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 oj tam jakoś przeżyję, poza tym konkurs się zaczął a ja nie mam jeszcze kalki do mojego wymarzonego modelu czyli Toyoty Celicy st 205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Na forum które poświęcone jest niemal w całości 1 maja rozpoczął się konkursik w dziedzinie moto-sport To jakieś forum ludzi pracujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi