Panzer Machine Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Kolejny, więc inbox Z dodatków tylko antenki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Nieśmiałe początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Trochę lepszej jakości zdjęcia. Jestem już padnięty. na jutro zostanie tył pojazdu do zrobienia oraz wieża i będzie można model zanieść do lakierni i malowańsko. Bardzo jestem zadowolony z tego zestawu Trumpka jak dotąd. Jak za taką cenę dostajemy dość dobrze spasowany model i pakiet fajnych blaszek. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Sporo tych modeli rozgrzebałeś, ale szybko Ci to idzie i fajnie się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Sporo tych modeli rozgrzebałeś, ale szybko Ci to idzie i fajnie się ogląda Jak patrzę na tę listę, to możesz mieć rację http://panzermachine.blogspot.com/p/work-in-progress.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Ale szybciutko ogarnąłeś temat,czyściutko i schludnie.Malowanie w kolorach NATO ? jeszcze mogę Ci coś zaproponować ja z nich korzystam są mega,luknij na na inne rodzaje tych światełek, na pewno coś dobierzesz elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Ale szybciutko ogarnąłeś temat,czyściutko i schludnie.Malowanie w kolorach NATO ? jeszcze mogę Ci coś zaproponować ja z nich korzystam są mega,luknij na na inne rodzaje tych światełek, na pewno coś dobierzesz elf Wczorajszy dzień był bardzo pracowity. Musze przyznać, ze ten model mnie bardzo wciągnął. Na prawdę jestem bardzo zadowlony z tego Trumpka. Wszystko ładnie spasowane ze sobą. Plastik bardzo łatwy w obróbce. Cena niska. No super! Malowanie planuję zrobić zestawowe. W pierwszym poście jest schemat. Światełka z elfa ładne, ale daruję je sobie. Może przy następnym modelu. Nie mniej, dzięki za sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 ...a jaki to ma związek z latem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 ...a jaki to ma związek z latem...? Jak skończę to mam nadzieję, że zobaczysz letnia tematykę ;) Wieża poskładana. Było z nią więcej roboty niż przewidywałem. Jednak efekt jest bardzo satysfakcjonujący. Dwie małe samoróbki są na ostatnim zdjęciu. Zostały do zrobienia kanistry oraz karabin. Jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Ładnie posklejany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi