Super Moderator Greif Napisano 24 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2016 Czołem Przeglądając Ebay trafiłem na taki "kwiatek" rok produkcji lata 70, jak na tamte czasy uważam że model całkiem fajny, wiadomo kalki raczej nie do użycia... A najfajniejsze figsy i upolowana puma. Fotki na szybko jak znajdę chwilkę to pstryknę nie co lepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Ładne znalezisko! Swoją drogą tak zdetalowany w 1:72 to byłoby coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Maja 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2016 No sam nabyłem ot z ciekawości bo tak stare modele to rzadkość, do tego w dobrym stanie pudełko i ogólnie byłem zaskoczony samym modelem na + oczywiście. No cóż jak dla mnie akurat skala jak najbardziej ok Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Maja 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2016 hmm właśnie sęk w tym że chyba nie będę tego sklejał zostawię dla juniora ku potomności, pierwszy wypust tego modelu to ... 57 rok mój egzemplarz jest troszkę późniejszy ale i tak szacun za stan zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi