Piotr_P Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Model skończony jakiś czas temu,nawet wcześniej niż skończony KV-5. Model bardzo dobry jak na tę skalę...na pewno lepszy niż Airfix Niemniej jednak wykonanie średnie ...miała powstać mała dioramka z dżunglą ale chyba nigdy się nie nauczę ich robić Malowanie z okresu walk w Malajach. Użyte kolory to Vallejo, Tamiya, AK Interactive... ps. lewarek chyba powinien być czarny....niestety w etapie brudzenia się odkleił i zapomniałem go pomalować...poprawione już to z nieszczęsną próbą dioramki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 26, 2016 Author Share Posted May 26, 2016 kilka dodatkowych zdjęć innym aparatem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Próbowałem kiedyś pożenić Fuje z Airfixem...pewnie gdzieś jeszcze leży.Szkrab fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Ładny samurajski tank Te japońskie konstrukcje mają coś w sobie, a i kamuflaże ciekawe. Nad podstawką jeszcze popracuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 27, 2016 Author Share Posted May 27, 2016 Dzięki. Z podstawką nie daje rady....choć większość próbuję wykorzystać chalupniczych przedmiotów. Nie mogę się przestawić na zakup chemii farb itd a nie tylko nowych modeli.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 bardzo ładny karaluch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts