Piotr_P Napisano 25 Maja 2016 Napisano 25 Maja 2016 Model skończony jakiś czas temu,nawet wcześniej niż skończony KV-5. Model bardzo dobry jak na tę skalę...na pewno lepszy niż Airfix Niemniej jednak wykonanie średnie ...miała powstać mała dioramka z dżunglą ale chyba nigdy się nie nauczę ich robić Malowanie z okresu walk w Malajach. Użyte kolory to Vallejo, Tamiya, AK Interactive... ps. lewarek chyba powinien być czarny....niestety w etapie brudzenia się odkleił i zapomniałem go pomalować...poprawione już to z nieszczęsną próbą dioramki Cytuj
Piotr_P Napisano 26 Maja 2016 Autor Napisano 26 Maja 2016 kilka dodatkowych zdjęć innym aparatem Cytuj
plastikk Napisano 26 Maja 2016 Napisano 26 Maja 2016 Próbowałem kiedyś pożenić Fuje z Airfixem...pewnie gdzieś jeszcze leży.Szkrab fajny. Cytuj
hiwis Napisano 27 Maja 2016 Napisano 27 Maja 2016 Ładny samurajski tank Te japońskie konstrukcje mają coś w sobie, a i kamuflaże ciekawe. Nad podstawką jeszcze popracuj Cytuj
Piotr_P Napisano 27 Maja 2016 Autor Napisano 27 Maja 2016 Dzięki. Z podstawką nie daje rady....choć większość próbuję wykorzystać chalupniczych przedmiotów. Nie mogę się przestawić na zakup chemii farb itd a nie tylko nowych modeli.;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi