Fabson93 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Siemka Moim pomysłem na konkursowy model jest Leopard 1 w trójbarwnym kamuflażu Moje założenia przewidują użycie modelu I T A L E R I kupiłem go kiedyś za 60zł i tak sobie biedaczek leżał i leżał ... Aż do dzisiejszego dnia Ktoś może myśli " ależ człowieku przecież jest wypasiony Meng..."... nie rozumiem Cie koleś, co ty chcesz zrobić z tej włoszczyzny ..." Dla takich ludzi mam tylko jedną odpowiedź... sporo dodatków! Mianowicie zamówiłem już: - Trał przeciwminowy od Perfect Scale Modellbau - koła ver. export od Leopardclub shop - lufa z nakładkami termicznymi od Leopardclub shop - konwersja do ver. Leopard AS1 circa 2007 od Mouse house enterprises - sztywny hol dla Leopardów Mouse house enterprises - i rozmyślam nad zakupem hydraulicznych odbojników również Mouse house enterprises Jeśli chodzi o Mouse house enterprises i ich produkty to oczekuje na potwierdzenie dostępności produktów,a trał mam już w domu, lufa i koła w drodze. Pora na fotki Fotki robiłem tak na biegu trochę wiec przepraszam Jak również za rozmiar... picasa2html coś nie chce wyszukać albumów... nie wiem czemu .. ale postaram się coś z tym powalczyć Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Zaszalałeś z dodatkami ile cię to wyniosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 No Mistrzu! Będę Cię podglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Kolejny Leoś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Źle się dzieje ... Mouse house odpisało mi, że interesujące mnie pozycję są " out of stock " w wyniku zaistniałej sytuacji musze zmienić obiekt westchnień na MENGA :( Cóż musze Italke zostawić na później... może zrobię z niej leo 1 DK z lemieszem?? Pomysły przyjdą z czasem na razie muszę skupić się na tym co jest teraz P.S. zamówienie z leopard WS odciągne na 1 lipca bo mają fajne lufy do LEO 2 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Share Napisano 26 Lipca 2016 Witam ... życie poddał mnie weryfikacji i musze walczyć z materia dopiero od teraz Postępy niewielkie Warunki są polowe i nie zapowiadają się na lepsze, foty wrzucam i są w jakości na miarę obecnych możliwości Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Fotki by sie lepsze przydały żeby coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi