Panzer Machine Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych W ramach konkursu wraz z żoną postanowiliśmy podjąć challenge wspólnymi siłami. Zestaw Dragona (6103) posiada podwójne wypraski, więc można wykonać dwa takie same modele. Wykonaniem jednej winietki zajmie się moja żona a drugiej ja. Cały czas będziemy starali się wykonywać pracę w tym samym czasie i prezentować je w zestawieniu. To może być ciekawe Jeżeli taki zabieg jest niezgodny z regulaminem to proszę administratorów o przeniesienie tematu do pozakonkursowego działu warsztatowego. Na razie inbox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 2 Czerwca 2016 Share Napisano 2 Czerwca 2016 Bardzo fajny model(tez zamierzam go kiedyś nabyć). Co do incjatywy bardzo ciekawa i niecodzienna ("Małżeńskie sklejanie modeli'' to może jeszcze dziecko o ile go masz to włącz za jego zgodą do tej incjatywy jako wykonawcę dioramy). Życzę powodzenia i ciekawy jestem jak wyjdzie ci ten model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Myślę, że będziemy mieli z żoną niezła zabawę Za chwilę zaczynamy. Na początek refki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2016 Szkice winietek: i pierwsze koty za płoty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Ciekawe wynalazki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 małe wynalazki Jedziemy dalej, powolutku. Ja w tyle, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi