Panzer Machine Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych W ramach konkursu wraz z żoną postanowiliśmy podjąć challenge wspólnymi siłami. Zestaw Dragona (6103) posiada podwójne wypraski, więc można wykonać dwa takie same modele. Wykonaniem jednej winietki zajmie się moja żona a drugiej ja. Cały czas będziemy starali się wykonywać pracę w tym samym czasie i prezentować je w zestawieniu. To może być ciekawe Jeżeli taki zabieg jest niezgodny z regulaminem to proszę administratorów o przeniesienie tematu do pozakonkursowego działu warsztatowego. Na razie inbox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin94 Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Bardzo fajny model(tez zamierzam go kiedyś nabyć). Co do incjatywy bardzo ciekawa i niecodzienna ("Małżeńskie sklejanie modeli'' to może jeszcze dziecko o ile go masz to włącz za jego zgodą do tej incjatywy jako wykonawcę dioramy). Życzę powodzenia i ciekawy jestem jak wyjdzie ci ten model. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 Myślę, że będziemy mieli z żoną niezła zabawę Za chwilę zaczynamy. Na początek refki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 Szkice winietek: i pierwsze koty za płoty: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Ciekawe wynalazki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 małe wynalazki Jedziemy dalej, powolutku. Ja w tyle, niestety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts