subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Model tamiya w skali 1/24, kalkomania Renaissance. Malowanie: podklad, biala ts-46, niebieska RAL 5002. Papier scierny+pasty polerskie+wosk. **** Jest to model, do ktorego mam osobisty, specjalny sentyment, gdyz Janusz byl dla mnie jednym z najlepszych kierowcow w Europie. Swiadcza o tym jego wyniki i popularnosc. Goraco kibicowalem mu na ogladanych rajdach... **** Przerobki modelu, wzgledem bazy, obejmuja malowanie i oklejenie. Felgi czy opony sa identyczne jak w modelu bazowym. Usuniete zostaly jedynie elementy mocowania antenek na dachu. W przygotowanie sa jeszcze cztery inne modele samochodow, ktorymi startowal niezapomniany Janusz Kulig. Sa to: Focus w barwach marlboro z Rajdu Potrugalii, oparty na bazie hasegawy w szutrowej specyfikacji. Powstaja takze dwa asfaltowe Focusy, jeden z konwersja przednich swiatel na model focusa w specyf. `01 (migacz w lampie przedniej a nie w zderzaku - niedorobka ze strony tamiya) oraz Peugeot 206 WRC, wszystkie na podstawia tamiya. Edytowane 24 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Korzystajac z chwili wolnego czasu, postanowilem odswiezyc stary temat. Temat jak powyzej, tyle ze uzupelniony o kilka nowych, konkretniejszych fotek. Taka mala retrospekcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 No bardzo ładnie , a jeszcze bardziej ze to auto Kuliga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 No bardzo ładny fordzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Piękny model, szacunek za podjęcie tematu. Co do samego modelu, jedno ale: przednie kierunkowskazy. Konkretnie chodzi mi o wnęki w których się znajdują. Na zdjęciach wygląda, jakbyś troche wyjechał pędzelkiem poza obrys samych kierunkowskazów. Może to tylko wina zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Fajny FOCUSIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Co do samego modelu, jedno ale: przednie kierunkowskazy. Konkretnie chodzi mi o wnęki w których się znajdują. Na zdjęciach wygląda, jakbyś troche wyjechał pędzelkiem poza obrys samych kierunkowskazów. Może to tylko wina zdjęcia. Masz racje, wyjechalo mi sie. Ciekawe, ze przez kilka miesiecy nie zauwazylem tego....Model czeka jeszcze na zestaw zapinek na klapy. Musze tylko znalezc odpowiednie fototrawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Model bardzo ładny Jestem tego samego zdania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZBYT Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 no model śietny tym bardziej że Kuliga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Model naprawdę świetny, zwłaszcza kapcie i felgi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Naprawdę boski Ford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi