subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Oto moje kolejne dziecko spod znaku TAMIYA. Skala, jak zwykle, 1/24. Chcialem, zeby w mojej gablotce powialo czym innym anizeli Subaryny, Miski czy Fordy. Wybor padl wlasnie na 2 CV. Model, podobnie jak samochod, jest.... brzydki i dlatego idealnie nadawal sie do odswiezenia i urozmaicenia kolekcji. Prezentowany eksponat zbudowany zostal prosta z pudelka, bez zadnych bajerow. Ot, takie sobie toczydelko... Poczatkowo mial byc w kolorze jasno niebieskim, ale ostatecznie pomalowalem go na piaskowy. W niedlugim czasie do 2CV dolacza dwa Trabanty i Lotus 7. Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj
tornado Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 Według mnie jest to najładniejszy model w Twojej kolekcji nie chodzi tu o wykonanie poprostu ma w sobie to coś Cytuj
subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Napisano 22 Grudnia 2007 Według mnie jest to najładniejszy model w Twojej kolekcji nie chodzi tu o wykonanie poprostu ma w sobie to coś Pewnie chodzi o jego odmiennosc. Lubie go. Cytuj
bartek_00 Napisano 24 Grudnia 2007 Napisano 24 Grudnia 2007 ... ? Ładniuśki naprawdę ma w sobie to coś , ale jest za czysty Cytuj
star200 Napisano 24 Grudnia 2007 Napisano 24 Grudnia 2007 Każdy 2 CV ma w sobie coś to taka kaczucha a ma w sobie to coś podobnego do tego co ma garbus ale stary garbus albo trabant Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi