subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Oto moje kolejne dziecko spod znaku TAMIYA. Skala, jak zwykle, 1/24. Chcialem, zeby w mojej gablotce powialo czym innym anizeli Subaryny, Miski czy Fordy. Wybor padl wlasnie na 2 CV. Model, podobnie jak samochod, jest.... brzydki i dlatego idealnie nadawal sie do odswiezenia i urozmaicenia kolekcji. Prezentowany eksponat zbudowany zostal prosta z pudelka, bez zadnych bajerow. Ot, takie sobie toczydelko... Poczatkowo mial byc w kolorze jasno niebieskim, ale ostatecznie pomalowalem go na piaskowy. W niedlugim czasie do 2CV dolacza dwa Trabanty i Lotus 7. Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Według mnie jest to najładniejszy model w Twojej kolekcji nie chodzi tu o wykonanie poprostu ma w sobie to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2007 Według mnie jest to najładniejszy model w Twojej kolekcji nie chodzi tu o wykonanie poprostu ma w sobie to coś Pewnie chodzi o jego odmiennosc. Lubie go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 ... ? Ładniuśki naprawdę ma w sobie to coś , ale jest za czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Każdy 2 CV ma w sobie coś to taka kaczucha a ma w sobie to coś podobnego do tego co ma garbus ale stary garbus albo trabant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi