skrapikoko Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Ok,to startuje.Chciałem ale potem nie chciałem dlatego że już identyczny model jest już robiony w konkursie.Ale co tam,chyba to nic złego, tym bardziej że zakochałem się w tym egzemplarzu.Co więcej F-16tki niemal codzienie latają mi nad głową. Dobra,główny bohater: Ttroche dodatków: Trochę blaszek: Pitot i odgromniki: I kalki które bardz przypadły mi do gustu: Acha, i maski: Zrobiłem mały błąd bo nie zamieściłem inboxa,naprawie to jutro. Generalnie liczę na dużą pomoc,bo z modelarstwem miałem mało do czynienia a jak widać poszedłem trochę szeroko.Ale poszedłem po rozum do głowy i kupiłem sobie model testowy.Aero też zakupiłem ,jakąś tam ultre.CTakże czuje się przygotowany i zdeterminowany Acha, co do podwieszeń,to mam jeszcze dylemat Na pewno AIM-120,AIM-9X,ale co do bomb to tu jest problem,jak na razie obstawiam JDAMy,ale okaże się w praniu Ok,to do dzieła Jeszce uzasadnienie letniego klimatu: startuje z nim w lato Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Gość Cytuj
Tazman79 Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 Mi z tego zestawu, plus pare przeszczepow z Tamki, wyszlo cos takiego... Cytuj
skrapikoko Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Napisano 23 Czerwca 2016 Bardzo ładny.Jeśli używałeś tych samych kalek co ja to napisz jak się z nimi pracowało. Cytuj
Tazman79 Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 Bardzo ładny.Jeśli używałeś tych samych kalek co ja to napisz jak się z nimi pracowało. Ja uzylem kalek Model Makera... Z opinii ktore czytalem to te ktore posiadasz nie bardzo sa spasowane z Kineticem... Cytuj
Tazman79 Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 @Tazman79 - nie wklejamy własnych modeli do cudzych warsztatów. Nie jest to grzeczne. ;-) Przepraszam, juz nie bede... Cytuj
skrapikoko Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Napisano 23 Czerwca 2016 @skrapikoko - skoro to drugi taki model w konkursie, to masz dodatkowy czelindż. ;-) Racja,nie ukrywam że wpływa to trochę na ambicje,no ale przy moim doświadczeniu... Ja uzylem kalek Model Makera... Z opinii ktore czytalem to te ktore posiadasz nie bardzo sa spasowane z Kineticem... Spróbuje,jak będzie kicha to kupie MM, Cytuj
jureczek Napisano 2 Lipca 2016 Napisano 2 Lipca 2016 Uwielbiam 16-tki ,od momentu gdy obejrzałem ,bardzo dawno temu film "Żelazny orzeł" Skrapikoko ,kleimy,kleimy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi