skrapikoko Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Ok,to startuje.Chciałem ale potem nie chciałem dlatego że już identyczny model jest już robiony w konkursie.Ale co tam,chyba to nic złego, tym bardziej że zakochałem się w tym egzemplarzu.Co więcej F-16tki niemal codzienie latają mi nad głową. Dobra,główny bohater: Ttroche dodatków: Trochę blaszek: Pitot i odgromniki: I kalki które bardz przypadły mi do gustu: Acha, i maski: Zrobiłem mały błąd bo nie zamieściłem inboxa,naprawie to jutro. Generalnie liczę na dużą pomoc,bo z modelarstwem miałem mało do czynienia a jak widać poszedłem trochę szeroko.Ale poszedłem po rozum do głowy i kupiłem sobie model testowy.Aero też zakupiłem ,jakąś tam ultre.CTakże czuje się przygotowany i zdeterminowany Acha, co do podwieszeń,to mam jeszcze dylemat Na pewno AIM-120,AIM-9X,ale co do bomb to tu jest problem,jak na razie obstawiam JDAMy,ale okaże się w praniu Ok,to do dzieła Jeszce uzasadnienie letniego klimatu: startuje z nim w lato Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Mi z tego zestawu, plus pare przeszczepow z Tamki, wyszlo cos takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrapikoko Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 Bardzo ładny.Jeśli używałeś tych samych kalek co ja to napisz jak się z nimi pracowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Bardzo ładny.Jeśli używałeś tych samych kalek co ja to napisz jak się z nimi pracowało. Ja uzylem kalek Model Makera... Z opinii ktore czytalem to te ktore posiadasz nie bardzo sa spasowane z Kineticem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 @Tazman79 - nie wklejamy własnych modeli do cudzych warsztatów. Nie jest to grzeczne. ;-) Przepraszam, juz nie bede... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrapikoko Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 @skrapikoko - skoro to drugi taki model w konkursie, to masz dodatkowy czelindż. ;-) Racja,nie ukrywam że wpływa to trochę na ambicje,no ale przy moim doświadczeniu... Ja uzylem kalek Model Makera... Z opinii ktore czytalem to te ktore posiadasz nie bardzo sa spasowane z Kineticem... Spróbuje,jak będzie kicha to kupie MM, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Uwielbiam 16-tki ,od momentu gdy obejrzałem ,bardzo dawno temu film "Żelazny orzeł" Skrapikoko ,kleimy,kleimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi