asc_driver Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 tym razem przedstawiam Iveco i golfa (2 i 3 model) jako że iveco podobało mi sie takie jak było na pudełku zrobiłem takie same może poza ramą czerwoną a teraz golfik pozdrawiam Quote
eKrystian Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Witam ! Iveco ładnie złożone i czysto.Golf też ładny tylko ten kolor taki jakiś jak by "starty" , ale to od gustu zależy i szyba od kierowcy jak by zaparowana , ale może mi się zdawać ładnie wygląda z czerwonymi wykończeniami na felgach. Pozdrawiam,eKrystian Quote
adize Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Bardzo ładnie wykonane modele! Gratulacje. Wesołych Świąt!! Quote
asc_driver Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 golf jest pomalowany czarnym matem (z pactry) moze dlatego ci sie tak wydaje ale celow byl pomalowany takim kolorem Quote
adam-m- Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mi bardzo podoba sie iveco piękne są tylne światła, golf też jest bardzo ładny Quote
Recommended Posts