asc_driver Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 tym razem przedstawiam Iveco i golfa (2 i 3 model) jako że iveco podobało mi sie takie jak było na pudełku zrobiłem takie same może poza ramą czerwoną a teraz golfik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Modele gites malina!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Witam ! Iveco ładnie złożone i czysto.Golf też ładny tylko ten kolor taki jakiś jak by "starty" , ale to od gustu zależy i szyba od kierowcy jak by zaparowana , ale może mi się zdawać ładnie wygląda z czerwonymi wykończeniami na felgach. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Bardzo ładnie wykonane modele! Gratulacje. Wesołych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 golf jest pomalowany czarnym matem (z pactry) moze dlatego ci sie tak wydaje ale celow byl pomalowany takim kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 12 Stycznia 2008 Share Napisano 12 Stycznia 2008 Mi bardzo podoba sie iveco piękne są tylne światła, golf też jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi