bazylms Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 W zasadzie ile ludzi tyle opinii. Boki wyglądają ok, ale za to z przodu i z tyłu musisz jeszcze podziałać. Nie może być jak od linijki. Tu masz przykładową fotkę mojego Panzera (sorki za zaśmiecanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateus_z Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Dzięki wielkie za uwagę, postaram się to trochę poprawić. Natomiast teraz zastanawiam się co zrobić z lampami na błotnikach, zostawić tak jak jest czy przetrzeć klosze lekko srebrnym metalizerem? Jednak wydaje mi się, że może to się zbyt nienaturalnie rzucać w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Ja u siebie rozwierciłem, pomalowałem na srebrno I zalałem Vallejo Still Water. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi