jonathan Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Ja tam jednego teciaka zamówiłem, i jeszcze jedną panterke... i toldi III ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Ja też do tego wszystkiego odebrałem własnie z paczkomatu moździeż Karl i niby jadąc tylko po kalkomanię i płyn pod kalki do Jadaru kupiłem sobie R-35 z RPM. Katorgę będę z nim miał jak Jureczek z Military Wheels ale mówił do mnie...." kup mnie kup mnie ,jestem czołgiem z września 39, nasi jeździli takimi " i pękłem. Jak mój portfel w tym miesiącu. Z dużo tego urlopu i wolnego czasu na jeżdzenie po sklepach ;) Ps Bergetiger był wozem technicznym nie czołgiem. Te wraki T-34 mógł co najwyżej odholować na pitstop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Piptr_p rozumiem i pojazd remontowy i zakupy Odczucia, takie jak moje ,jak składałem zamówienie -wszystko mi szeptało-to ,to ,o i jeszcze to Tylko aby było więcej kasy- och och-portfel u mnie cieniutki Bawie sie wiec ty co mam Zil zajmie sporo czasu a motorek tez czasochłonny Podstawka to był pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Zabrałem się za budowę BMW Zainteresowanych odsyłam tutaj http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=54961 Trenuje z figurkami-ale wyzwanie !!! Jak uda się wyrzeźbić coś przypominające żołnierzyka to się pochwale Plany Dokończyć konkursowego A-10 Skończyć MiG-a 29 Zacząć Zila ,z wymiana beczki na pakę Dość ambitnie Zauważyłem ze kleicie kilka modeli na raz Dobry sposób na odskocznie od trudnych operacji ,odczekać na wyschniecie kleju ,lakieru itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 No ja tak często robię. Nie mam wtedy tego diabełka na ramieniu :no dawaj, można dalej malować/skrobać/mazać". Jeden schnie spokojnie, drugi można kleić bądź szpachlować. Tylko że ja mam jeszcze o tyle słabo że czasu mi brak. Więc jak siadam to staram się jak najwięcej na raz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Ja zawsze kleiłem kilka modeli na raz ,własnie niedawno galerie kilku wkleiłem ,bo w pewnej chwili na biurku 6 sztuk było. Ja długo na związanie kleju nie czekam bo w dużym stopniu używam cyjanoakryli. Zwykłego oraz żelu ostatnio zacząłem używać. Drobnica tylko na Tamiya extra thin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Kleiłem rożnymi Podstawowe Tamija z zielonym kapslem -cudo Rewel z igłą CA -Modelar Kenig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Witam Nie ma jak zaplusowac u zony Moim zdaniem bardzo fajny,Wypraski bardzo szczegółowe.Na kadłubie i wieży strefy antypoślizgowe Pożyczyłem aparat to i lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 To i ja się pochwalę. Tylko bez zdjęć na razie... M36 Jackson zwany też Slugger. Ze stajni UM. Dłuuuugo chodził mi po głowie. http://www.mojehobby.pl/products/American-tank-destroyer-M36-Jackson.html Ja się kręcę wokół tematyki drugowojennej. Z bardzo małymi wyjątkami tj kiedyś popełniłem T-55 zauroczony WOT'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Też takiego mam Pomyśl nad blaszkami Parta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Piotr_p ten Twój to ma wnętrze ,tak jakoś z instrukcji widzę ? Karambolis8 kończ 16 -tke i do malowania ,bo widzę sklejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Jakieś szczątkowe wnętrze ma ale oprócz wnętrza wieży resztę mało widać. Eduard miał żywiczne wnętrze i blaszki ale trudno dostępny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Co to jest na pancerzu obok gniazda karabinu maszynowego? laptop? Monitor techniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Skrzynka na końcówki wymienne do klucza nasadowego i inne przybory do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Dziękuje Mam za bardzo wybujanom wyobraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Piotr_P -> coś dla Ciebie : http://www.martola.com.pl/pl630/produkty68012/german_wwii_rheintochter_1_movable_missile_launche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 No mieli ładą dostawę w poniedziałek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 O !! To już czas?widziałem na FB na ich profilu ;) Nie powiem,że nie myślę nad nim Złapałem zajawkę na panzerwaffe 46... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Mój co on Duży model,średnio wykonany z kierunkiem jednak pozytywnym. Bardzo prosty. Kilka głównych części, reszta to króciutkie odcinki gąsek po kilka ogniw i koła odlane w zespoły.Mało nadlewek i instrukcja typu zrób to sam. O ile główne części to nie problem to drobnica na czuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Piotr_P podejrzewa , no jestem pewny w 100% ze na stronie głównej "fotka administratora" Uśmiecha się do mnie Twój M-3 Śliczniusi Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Piotrek zakładaj temat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Jak on juz prawie gotowy ;) Koła i gąsienice zostały. Pisałem że to prosty model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi