jakub476 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Skończony... Dał mi w kość, ale w mojej opinii lepszy od białego z konkursu zimowego i mój najlepszy model. Lista modyfikacji: - Lakier Gunze C3 - Buda EVO V (Tamiya) - Felgi Volk CE28 (Resin) - Wentyle (Handmade) - Opony (Tamiya, Handmade) - Hamulce (Tamiya, Handmade, Hobby Design, Crazy Modeler) - Wywiercone otwory w podwoziu i wahaczach - Przewody paliwowe i hamulcowe (Handmade) - Znaczek Mitsubishi (MSM) - Zamek na tylnej klapie (A+ Club) - Spryskiwacze (Handmade) - Siatki we wlotach (Aoshima) - Tłumik A'pexi N1 (Fujimi) - Flock - Przyciemnione szyby - Kalkomanie Evolution V (Adamsky) - Urealnione przednie lampy - Przyciemnione tylne lampy - Carbonowe skrzydło (MSM) - Splitter (Handmade) - Side skirt extensions (Handmade) - Rear skirt extensions (Handmade) - Vortex generator (Resin) - Japońska rejestracja (Grześ, A+ Club, Top Studio) Edited July 21, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Edit Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raval74 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratuluję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted September 14, 2016 Super Moderator Share Posted September 14, 2016 Super maszyna! Było blisko wygranej - może w następnym roku! Gratuluję - masę pracy w niego włożyłeś - to widać!!! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 Dzięki, blisko wygranej z Darkwingiem, co cieszy bo w jego modelu nie dopatrzyłem się żadnych niedociągnięć w kwestii czystości złożenie i malowania. Mam już plan na następny konkurs i to bez japońskiej motoryzacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Dziękuję wszystkim za docenienie tej kategorii modelarstwa. Konkurencja była mocna więc miejsce 3, ale 7 w generalce bardzo cieszy, bo mam w głowie, że jakoś czyste samochody i jeszcze u mnie dziwne "tuningi" były źle postrzegane przez inne kategorie, a jednak czuję się doceniony, cieszę się bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Piękny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Piękny mało powiedziane. Też chciałbym aby moje kiedyś tak wyglądały. I jeszcze raz gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts