jakub476 Napisano 12 Sierpnia 2016 Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Skończony... Dał mi w kość, ale w mojej opinii lepszy od białego z konkursu zimowego i mój najlepszy model. Lista modyfikacji: - Lakier Gunze C3 - Buda EVO V (Tamiya) - Felgi Volk CE28 (Resin) - Wentyle (Handmade) - Opony (Tamiya, Handmade) - Hamulce (Tamiya, Handmade, Hobby Design, Crazy Modeler) - Wywiercone otwory w podwoziu i wahaczach - Przewody paliwowe i hamulcowe (Handmade) - Znaczek Mitsubishi (MSM) - Zamek na tylnej klapie (A+ Club) - Spryskiwacze (Handmade) - Siatki we wlotach (Aoshima) - Tłumik A'pexi N1 (Fujimi) - Flock - Przyciemnione szyby - Kalkomanie Evolution V (Adamsky) - Urealnione przednie lampy - Przyciemnione tylne lampy - Carbonowe skrzydło (MSM) - Splitter (Handmade) - Side skirt extensions (Handmade) - Rear skirt extensions (Handmade) - Vortex generator (Resin) - Japońska rejestracja (Grześ, A+ Club, Top Studio) Edytowane 21 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 14 Września 2016 Super Moderator Napisano 14 Września 2016 Super maszyna! Było blisko wygranej - może w następnym roku! Gratuluję - masę pracy w niego włożyłeś - to widać!!! pozdrawiam Christian Cytuj
jakub476 Napisano 15 Września 2016 Autor Napisano 15 Września 2016 Dzięki, blisko wygranej z Darkwingiem, co cieszy bo w jego modelu nie dopatrzyłem się żadnych niedociągnięć w kwestii czystości złożenie i malowania. Mam już plan na następny konkurs i to bez japońskiej motoryzacji. Cytuj
jakub476 Napisano 18 Października 2016 Autor Napisano 18 Października 2016 Dziękuję wszystkim za docenienie tej kategorii modelarstwa. Konkurencja była mocna więc miejsce 3, ale 7 w generalce bardzo cieszy, bo mam w głowie, że jakoś czyste samochody i jeszcze u mnie dziwne "tuningi" były źle postrzegane przez inne kategorie, a jednak czuję się doceniony, cieszę się bardzo. Cytuj
Hamman Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Piękny mało powiedziane. Też chciałbym aby moje kiedyś tak wyglądały. I jeszcze raz gratulacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi