jakub476 Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Skończony... Dał mi w kość, ale w mojej opinii lepszy od białego z konkursu zimowego i mój najlepszy model. Lista modyfikacji: - Lakier Gunze C3 - Buda EVO V (Tamiya) - Felgi Volk CE28 (Resin) - Wentyle (Handmade) - Opony (Tamiya, Handmade) - Hamulce (Tamiya, Handmade, Hobby Design, Crazy Modeler) - Wywiercone otwory w podwoziu i wahaczach - Przewody paliwowe i hamulcowe (Handmade) - Znaczek Mitsubishi (MSM) - Zamek na tylnej klapie (A+ Club) - Spryskiwacze (Handmade) - Siatki we wlotach (Aoshima) - Tłumik A'pexi N1 (Fujimi) - Flock - Przyciemnione szyby - Kalkomanie Evolution V (Adamsky) - Urealnione przednie lampy - Przyciemnione tylne lampy - Carbonowe skrzydło (MSM) - Splitter (Handmade) - Side skirt extensions (Handmade) - Rear skirt extensions (Handmade) - Vortex generator (Resin) - Japońska rejestracja (Grześ, A+ Club, Top Studio) Edytowane 21 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 14 Września 2016 Super maszyna! Było blisko wygranej - może w następnym roku! Gratuluję - masę pracy w niego włożyłeś - to widać!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Dzięki, blisko wygranej z Darkwingiem, co cieszy bo w jego modelu nie dopatrzyłem się żadnych niedociągnięć w kwestii czystości złożenie i malowania. Mam już plan na następny konkurs i to bez japońskiej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Października 2016 Autor Share Napisano 18 Października 2016 Dziękuję wszystkim za docenienie tej kategorii modelarstwa. Konkurencja była mocna więc miejsce 3, ale 7 w generalce bardzo cieszy, bo mam w głowie, że jakoś czyste samochody i jeszcze u mnie dziwne "tuningi" były źle postrzegane przez inne kategorie, a jednak czuję się doceniony, cieszę się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Piękny mało powiedziane. Też chciałbym aby moje kiedyś tak wyglądały. I jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi