cezek Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Szukam fotek duzego fiata poto by odrestaurować tego którego obecnie posiada. Od kilku dni przeszukuje internet i znalazłem kilka. Jka macie jakies fotki fiatów to prosże wklejać lub przesyłać na mój email. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Witam ! Poszukaj na Allegro.pl Link : http://allegro.pl/search.php?string=Fiat+125p&category=149 Wpisałem Fiat 125p no i masz trochę zdjęć. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Posiadam książkę z instrukcją obsługi oraz grubą książkę o naprawach i eksploatacji PF 125p. Jak potrzebujesz coś konkretnego daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezek Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2007 interesuje nie gdzie były montowane lusterka zewnetrzne ( naramce od okna czy na dzwiach przykrecone do blachy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Zależy od rocznika, najpierw do drzwi, potem na ramce szyby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezek Napisano 3 Lutego 2008 Autor Share Napisano 3 Lutego 2008 okazało sie ze nowe fiaty nie miały wcale lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi