KRUGER_MAN Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Mnie sie bardzo podoba , tylko ten niebieski taki troche jak by wyblakły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Firana stała długo na placu w słońcu, dlatego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Mnie się też podoba. Jedyne, na co mogę zwrócić uwagę, ale to drobnostka... Żółte kołki pod koła, środkowa część, wytłoczenie - ja bym pomalował w kolorze ramy, bo to imitacja "opaski" (czy jak to inaczej nazwać?), w którą wkłada się kołek - to kawałek blachy ramy. Czy paski i klamry mocujący "firanę" to pomalowane oryginalne wytłoczenia plastiku, czy może dawałeś paski z "kitu" (KFS ma takie mocowania)? Generalnie Twoja "firanka" jest fajna. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 20 Lipca 2008 Autor Share Napisano 20 Lipca 2008 Te pasy są odlane na całym boku, ja je malowałem ręcznie, aa co do tych klinów to masz rację, będzie trzeba je poprawić xD niestety dziś wyjeżdzam i nie mam czasu na galerię więc dopiero jak wrócę z Finlandii czyli 31 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 No właśnie miałem na myśli kliny, pisząc "kołki" - to efekt zbyt dużej ilości piwa wczoraj wieczorem Ładnie masz pomalowane te klamry, stąd moje błędne przypuszczenia, że zastosowałeś klamry z blaszek KFSu - ja osobiście, jak będę sklejał firanę, chyba sobie takie zafunduję. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Bardzo łądnie sie prezentuje, sklajejałęm tą firankę i osobiście sądzę ze bardzo niewdzięczny model. Trzeba się naszpachlować kombinować a efekt.. Sklajałęm z italeri chłodnie i powiem że dużo lepiej się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi