jureczek Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Dokończyłem Nie jestem jednak w pełni zadowolony Pociesza mnie fakt ,ze z modelu na model idzie mi coraz lepiej ha ha ha -chyba??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted August 21, 2016 Super Moderator Share Posted August 21, 2016 Witam. Wszystko fajnie, tylko te dziury w płycie lotniska są niepotrzebne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Hej. Widać postępy Podstawka bardzo fajna, trawka jak żywa. Myślę, że to co da się poprawić w modelu widzisz sam Dysze mogłeś robić wokół jakiegoś okrągłego szablonu, np długopisu, żeby zachować kształt. Golenie warto kleić zabezpieczając je jakoś, żeby podczas schnięcia kleju nie zmieniły położenia. Ja je przyklejam CA lub poxipolem, co daje mało czasu na pokrzywienie się ;) Malowanie fajne, ale poświęć trochę więcej czasu na poprawki szpachlowania. No i sam model nie zachęca do starań. Jak lubisz MiG-29 to polecam nową Zvezdę w wersji 9.13. Tani, a przy tym o 3 klasy lepszy od Italeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts