jureczek Napisano 12 Września 2016 Autor Napisano 12 Września 2016 Ja się na tym nie znam i jest to dla mnie bez różnicy O ile administracji nie sprawi to kłopotu to proszę bardzo Tak się wkręciłem , zaangażowałem w te podstawki,ze zajmują więcej czasu niż budowa modeliku Super frajda jest dla mnie pokazanie tego co stworzyłem i słuchanie waszych opinii , nawet tych najostrzejszych Cytuj
jureczek Napisano 14 Września 2016 Autor Napisano 14 Września 2016 Tak to sobie wyobrażam I jeszcze dużo,dużo pracy Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 23 Września 2016 Super Moderator Napisano 23 Września 2016 A właśnie co z Jureczkiem, bo coś ostatnio cicho w pancerce 1/72. Jurek, Jureczek, co z tobą? Cytuj
jonathan Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 E tam cicho. Mało osób aktywnych w tematach. Cytuj
jureczek Napisano 24 Września 2016 Autor Napisano 24 Września 2016 Mili koledzy działam po malutku Podretuszowałem jeszcze Abramsa ,ale nie mam aparatu i nie ma fotek Kombinuje z dioramka, a dla odskoczni sklejam Corsaira F-4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi