jureczek Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Ja się na tym nie znam i jest to dla mnie bez różnicy O ile administracji nie sprawi to kłopotu to proszę bardzo Tak się wkręciłem , zaangażowałem w te podstawki,ze zajmują więcej czasu niż budowa modeliku Super frajda jest dla mnie pokazanie tego co stworzyłem i słuchanie waszych opinii , nawet tych najostrzejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Tak to sobie wyobrażam I jeszcze dużo,dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Jak tam idą prace?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2016 A właśnie co z Jureczkiem, bo coś ostatnio cicho w pancerce 1/72. Jurek, Jureczek, co z tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 E tam cicho. Mało osób aktywnych w tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 24 Września 2016 Autor Share Napisano 24 Września 2016 Mili koledzy działam po malutku Podretuszowałem jeszcze Abramsa ,ale nie mam aparatu i nie ma fotek Kombinuje z dioramka, a dla odskoczni sklejam Corsaira F-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi