hanadam Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 kolega kilka postów wcześniej wrzucił swojego 2CV z Tamyi i sobie przypomniałem, że gdzieś się u mnie kurzy podobne autko z hellera. Nawet za bardzo nie czyściłem, bo wygląda jak wrak więc polerka byłaby nie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 26 Grudnia 2007 Wygląda, jak byś po kilku latach wyjechał nim z garażu. To chyba żeby postarzeć model, trzeba odstawić go w miejsce na półce, a kurz zrobi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerman Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Witam Model wygląda bardzo ładnie, szczególnie podoba mi się brud na karoserii auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Hm.... niedawno wyczyściłem model El Camino po 7 letnim pobycie na półce. Wyglądał podobnie. A tak serio to ten kurz na tym autku dodaje mu uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 No wyglada ciekawie, hehehe... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi