Modelarz Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Jak ja mogłem taki ciekawy konkurs przegapić... gorąco jest, nic mi się nie chce... no rozumiecie. Do końca sierpnia mam wolne więc nie powinienem mieć problemów ze skończeniem. Lato zawsze kojarzyło mi się z wakacyjnym szaleństwem i zabawą. Oczywiście każdy szaleje na swoją miarę - można na przykład spróbować zbudować jakiś zabawny model w kilka dni albo pójść na plac zabaw z pancerną zjeżdżalnią... no co kto lubi. W uniwersum Warhammera wakacje są chyba przez cały rok - oni się ciągle naparzają jakimiś laserami albo mieczami, tylko psoty im w głowie. Zbuduję WHIRLWINDa z firmy Games-Workshop, ramki wyglądają tak: Czołg będzie z Legionu Salamander a malowanie będzie jak najbardziej zabawowo-wakacyjne: Fotki znalezione tutaj: www.warmuseums.net Tutaj zdjęcia z aktualną prasą: w wersji dla pań: i panów: No to ruszamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 No i jest git Powodzenia bo sakramencko mało czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 No, koniec konkursu zbliża się wielkimi krokami! Dawaj, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Jest słoneczne lato, piękna pogoda... więc można siedzieć w domu i robić. Whirl prawie zbudowany, trysnąłem go Chaosem i zaraz się zabieram za ponowne szlifowanie. Takie modelarskie Lego Duplo - trzeba uważać żeby zbyt wiele takiej tandety nie robić bo można się manualnie cofnąć w rozwoju. Pamiętam jak po kilku takich whirlwindach wziąłem w ręce SU-152 w 1:48 od Bronco, było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Niestety dzisiaj jednak wolnego nie mam i nie uda mi się go skończyć. Ale konkurs i tak wyszedł mi na dobre bo przynajmniej wreszcie się zmobilizowałem żeby tego whirlwinda zbudować Kilka miesięcy przeleżał bo strasznie nie lubię games-workshopów budować... a czasem się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi