Matthias44 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam! Jestem tutaj nowy i chciałbym zaprezentować moją pracę, proszę o oceny i porady na przyszłość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Jak ja robiłem też scenerię z rozwalonym budynkiem to ściany trochę cienkie mi wyszły ,u ciebie to nie zaszło. Ładna,tylko wykończ ,,brzegi'' podstawki bo trochę nieestetycznie wyglądają. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Koncepcja ciekawa Najsłabiej wyszły te mury. Szczególnie te rozłupane fragmenty. Wyglądają trochę jak... wyskrobane z chleba. I te pęknięcia w tynku stanowczo za grube - myślę że lepiej by wyszły maźnięte cienkim ołówkiem zamiast tych żłobionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthias44 Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Dzięki za rade ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi