MWALLO Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Pracuje nad takim małym czymś Tristara w skali 1/35 Pozdrawiam Michał Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Dla mnie rewelacja!!!,Super pomysł !! Taki czołg kabrio :-))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Super sprawa - jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Śliczny jest ... czym jest zrobiony tłumik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 bardzo ladny modelik a te belki na kolach przypominaja troche element napedu lokomotywy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Prymitywna konstrukcja ale dobrze wykonany. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangaj Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 O! Widzę, że nie ja jeden ten model wykonuję. I też z Gdańska . Pięknie wykonany i z całą pewnością (jeśli nie będziesz miał nic przeciwko), będę na niego spoglądać, konstruując swoją jedynkę. Jeszcze raz słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 no bardzo fajny modelik życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 No! No! Superrr jak zrobiłeś rdze na tłumikach? Oraz jak wykonałeś cieniowanie modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Ciekawa koncepcja modelu i jak zwykle świetnie wykonany gratuluję Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 To sa wlasnie takie wykonania, ktore poglebiaja moje kompleksy, a chec pokazania czegokolwiek odchodzi w niepamiec. Po co ja tu zagladam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Zaglądamy tutaj żeby podglądać mistrzów, i sie rozwijać, i słuchać mądrych rad, :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi