Melnikov Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Witam. Nareszcie dotarłem do końca. Oprócz wanny kadłuba model sklejało się przyjemnie. Dorobiłem kilka brakujących detali. Wszystko jest pokazane w warsztacie ;) viewtopic.php?f=219&t=54113 Lato prawie skończyło się. A u mnie od dłuższego czasu kiepska pogoda, lecz dziś Lato wyświadczyło mi przysługę pokazując trochę słońca, akurat na plenerową galerię. Na pierwszy plan idą zdjęcia zrobione w terenie. Ustawianie modelu na młodszym kuzynie ;) Ustawiony Zdjęcia we wnętrzu StuG'a I fotka na Notek'u Zdjęcie na "wnuczku" Dziadek Panzer I mówi do wnuczka Leoparda 2 "Za moich czasów to waliło się seriami, a nie, teraz wszyscy jesteście jedno-strzałowcy" Panzer I na letnim, rodzinnym pikniku Z młodszym kuzynem Panzer IV Z kuzynem StuG'iem Z kuzynką StuG'ą ;P A tu na jej... lufie ;> Letnia przejażdżka na Maybachu. Pojednanie ze starym wrogiem. Wspominanie wczesnego lata 1940 roku A tu już właściwa galeria modelu. No i koniec. Mam nadzieję, że jakoś przemęczyliście się przez powyższą galerię. ;) Zapraszam do głosowania. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 1 września 2016 i potrwa do 10 września do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Podoba mi się, szczególnie że bardzo mi mojego przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Dzięki za miłe słowa. Niestety nie wywalczył mi żadnej nagrody, ale VI miejsce w swojej klasie i 28 pozycja w ogólnej klasyfikacji to i tak dla mnie sukces patrząc na poziom innych prac ;-) Najlepsze to i tak były emocje w ostatni dzień przed ogłoszeniem wyników. I dziękuję tym, którym moja praca przypadła do gustu :-) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Czołgiem Wczoraj dotarł do mnie konkursowy dyplom. Poczta trochę zmasakrowała kopertę ;P Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi