Jump to content

BWP 1 - 7 BOW - 1/35

ShaDow FoX
 Share

Recommended Posts

Modelik od zvezdy prosto z pudla, dodalem tylko szkielko wizjera i belke, aerograf + suchy pedzel Pactra Mud, barwy 7BOW , moj wujek tam sluzy i to dlatego przyjmuje wszystkie komenty acha symbol sam rysowalem pedzelkiem....moze ma ktos takie kalkomanie ??

cj4j2xp0ydjnpksim.jpg p94sbkhxo2t1czevm.jpg p4ofa0hvys3i1360m.jpg

u8bv26tpy7ake6rom.jpg 1va3znd1ays67829m.jpg rl217ck48sjivfyhm.jpg

O ile się nie mylę, to nie ma takich kalkomanii w 1/35, są w 1/72. Fidel zrobił PT-76 w takim oznakowaniu i też sam malował godło.

Mógłbyś nawiercić lufę.

Shadow, po Tobie spodziewałbym się, że będzie rdza, rdza jeszcze trochę rdzy i na wierzchy rdzy trochę - no co jest? (proszę nie brać tego serio ...)

Podoba mi się modelik.

Ja też spodziewałem się kupy rdzy a tu prosze, bardzo ładnie sklejony i pomalowany model. Gratulacje! Może tylko zaczepy na belkę trochę za grube. Ale pozatym wszystko ładnie

Pozdrawiam

no dzieeki....rzeczywiscie rdzy zero...nawet nie pomyslalem a lufa mnie wkuzryla chcialem nawiercic ale nie mialem czym nie moglem znalezc takich wiertelek ale wujek ma mi zalatwic to moze poprawie a suchy pedzel ma byc taki, przeciez jezdzily po plazach moge fotki wzucic

MOdel wygląda bardzo przyjemnie. ładnie położone kamo, suchy pędzle też fajnie malnięty. Może miejscami za dużo go ale ogólnie fajnie. Aaaa... chyba wentylator się zepsuł bo ten kanonier jakiś taki przymulony - pewnie od gazów strzelniczych...

Jarali ziolo w przedziale desantowym dlatego sa zamkniete wlazy zeby dym nie uciekal reszta zalogi oglada rozowe slonie przez wizjer :D

Jarali ziolo w przedziale desantowym dlatego sa zamkniete wlazy zeby dym nie uciekal reszta zalogi oglada rozowe slonie przez wizjer :D

W razie czego otwieraja wlazy, maja zaslone dymna, a jak przeciwnik sie nawacha, od razu robi sie bardziej pacyfistycznie nastawiony