ShaDow FoX Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 Modelik od zvezdy prosto z pudla, dodalem tylko szkielko wizjera i belke, aerograf + suchy pedzel Pactra Mud, barwy 7BOW , moj wujek tam sluzy i to dlatego przyjmuje wszystkie komenty acha symbol sam rysowalem pedzelkiem....moze ma ktos takie kalkomanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 "Troche" przesadziles z suchym pedzlem, poza tym model czysto sklejony i fajnie pomalowane kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 O ile się nie mylę, to nie ma takich kalkomanii w 1/35, są w 1/72. Fidel zrobił PT-76 w takim oznakowaniu i też sam malował godło. Mógłbyś nawiercić lufę. Shadow, po Tobie spodziewałbym się, że będzie rdza, rdza jeszcze trochę rdzy i na wierzchy rdzy trochę - no co jest? (proszę nie brać tego serio ...) Podoba mi się modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 Nie znam sie na takiej pancerce, ale jako model wygląda wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 Ja też spodziewałem się kupy rdzy a tu prosze, bardzo ładnie sklejony i pomalowany model. Gratulacje! Może tylko zaczepy na belkę trochę za grube. Ale pozatym wszystko ładnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 7 Maja 2006 Autor Share Napisano 7 Maja 2006 no dzieeki....rzeczywiscie rdzy zero...nawet nie pomyslalem a lufa mnie wkuzryla chcialem nawiercic ale nie mialem czym nie moglem znalezc takich wiertelek ale wujek ma mi zalatwic to moze poprawie a suchy pedzel ma byc taki, przeciez jezdzily po plazach moge fotki wzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 7 Maja 2006 Share Napisano 7 Maja 2006 MOdel wygląda bardzo przyjemnie. ładnie położone kamo, suchy pędzle też fajnie malnięty. Może miejscami za dużo go ale ogólnie fajnie. Aaaa... chyba wentylator się zepsuł bo ten kanonier jakiś taki przymulony - pewnie od gazów strzelniczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 8 Maja 2006 Autor Share Napisano 8 Maja 2006 Jarali ziolo w przedziale desantowym dlatego sa zamkniete wlazy zeby dym nie uciekal reszta zalogi oglada rozowe slonie przez wizjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 8 Maja 2006 Share Napisano 8 Maja 2006 Jarali ziolo w przedziale desantowym dlatego sa zamkniete wlazy zeby dym nie uciekal reszta zalogi oglada rozowe slonie przez wizjer W razie czego otwieraja wlazy, maja zaslone dymna, a jak przeciwnik sie nawacha, od razu robi sie bardziej pacyfistycznie nastawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi