Drozdek Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Przeglądając forum związane z zapałkami trafiłem na linki do plików pdf różnych projektów budowli itp. Pobrałem te które mi się spodobały i tak oto zacząłem sklejać zapałkę po zapałce powoli tworząc od fundamentów Empire State Building. Na chwilę obecną jest skończony pierwszy poziom. W wolnych chwilach staram się doklejać po kilka zapałek. Teraz pozostało wspinać się w górę! Podstawa ma wymiary 15cm / 9cm. Przeglądając plany odniosłem wrażenie że będzie większy, ale taki też jest zadowalający. Jeśli administratorzy nie życzą sobie relacji warsztatu z modelem innym niż plastikowym to proszę o zamknięcie/usunięcie wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Nie ma problemu z zapałkami. Pokazuj jak najwięcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts