Drozdek Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Przeglądając forum związane z zapałkami trafiłem na linki do plików pdf różnych projektów budowli itp. Pobrałem te które mi się spodobały i tak oto zacząłem sklejać zapałkę po zapałce powoli tworząc od fundamentów Empire State Building. Na chwilę obecną jest skończony pierwszy poziom. W wolnych chwilach staram się doklejać po kilka zapałek. Teraz pozostało wspinać się w górę! Podstawa ma wymiary 15cm / 9cm. Przeglądając plany odniosłem wrażenie że będzie większy, ale taki też jest zadowalający. Jeśli administratorzy nie życzą sobie relacji warsztatu z modelem innym niż plastikowym to proszę o zamknięcie/usunięcie wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Nie ma problemu z zapałkami. Pokazuj jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi