Przemek Przybulewski Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Na prośbę Tomka Mroczkowskiego wrzucam kilka zdjęć wydanego niedawno teciaka. Zdjęcia średnie bo nie chciałem wyciągać wyprasek z folii bo model idzie na sprzedaż ale bo bliższych oględzinach można stwierdzić że model trzyma typowy mengowy poziom czyli bardzo wysoki. Ramek jest dużo bo są małe. Model ma ruchome zawieszenie i ruchome/pracujące gąsienice (podobne do tych z BMPT Terminatora - rewelacja), fototrawiona maska do malowania kół, wypraskę z winylowymi częściami i wiele innych. Na minus to na pewno mały kawałek sznurka imitujący linę holowniczą. Zacznę może od "instrukcyi". Strona tytułowa typowa dla producenta. Instrukcja prosta i czytelna, tylko kilka stron: Kilka wersji malowań: Kadłub i wieża, bardzo ładnie odlane z duża ilością detali, w środku tez widać "prawidło" do ustawiania zawieszenia w lini prostej: Kilka wyprasek z gasienicami: Elementy kadłuba: 3 ramki z kołami i zawieszeniem: I kilka ramek z pozostałymi elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Niestety google chyba znowu nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 22 Września 2016 Autor Share Napisano 22 Września 2016 Ok. Na wszelki wypadek podaję link do albumu Google: https://goo.gl/photos/mPsQMF8j2yBAxpFj8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Chciałem Szyłke i Geparda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 22 Września 2016 Autor Share Napisano 22 Września 2016 Pipa ze mnie. Sorki. Jutro wrzuce Geparda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi