premier1986 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Kolejny model na warsztacie, powinienem zacząć kończyć co zacząłem ale ten gigant kusił. Model już całkiem zaawansowany w budowie. Składa się całkiem dobrze chociaż szpachla się przyda (nie wiem czy to wina producenta czy moja). Ogólnie widać niesamowity postęp w modelach Zvezdy. Model to w sumie taka ciekawostka która może ciekawie wyglądać na półce. Ani to szczególnie ładne, ani nie zdziałało nic podczas wojny. Większość pojazdów uległa awarii w drodze na front, poza tym w chwili rozpoczęcia II Wojny Światowej ta konstrukcja była już przestarzała. Jeszcze wózki jezdne są pomalowane i poskładane ale zostawiłem je w pracy więc foto dopiero po weekendzie. Góra i wanna złożone na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 słabe zdjęcia . a co do t35 to te giganty mają coś w sobie,wielkie,brzydkie iiii......zabierają sporo miejsca na półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Mają mają. Takie pokraki troche. Jak będzie więcej do oglądania to i zdjęcia będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Mnie tam interesuje akurat ten tank . Więcej lepszych zdjęć poproszę . Cena modelu jest rewelacyjna, ciekawi mnie jednak właśnie jego jakość. Zgadzam się, że Zvezda robi coraz lepsze modele. Brakuje im dodatków typu: elementy przezroczyste, blaszki i lepsze gąski, ale widać, że idą w dobrym kierunku . Znając jednak realia, jeśli to dołożą to i cena ich modeli wzrośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 24 Września 2016 Autor Share Napisano 24 Września 2016 No cena jest super, połowa tego co trupmek sobie życzy. Jak będzie z gąskami to dopiero powiem ale jeszcze daleka droga do tego. Nie jest źle z jakością chociaż troszeczkę szpachli na wieże pojdzie. To co teraz prezentuje zvezda to gigantyczna poprawa. Model jak narazie polecam szczerze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi