premier1986 Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Kolejny model na warsztacie, powinienem zacząć kończyć co zacząłem ale ten gigant kusił. Model już całkiem zaawansowany w budowie. Składa się całkiem dobrze chociaż szpachla się przyda (nie wiem czy to wina producenta czy moja). Ogólnie widać niesamowity postęp w modelach Zvezdy. Model to w sumie taka ciekawostka która może ciekawie wyglądać na półce. Ani to szczególnie ładne, ani nie zdziałało nic podczas wojny. Większość pojazdów uległa awarii w drodze na front, poza tym w chwili rozpoczęcia II Wojny Światowej ta konstrukcja była już przestarzała. Jeszcze wózki jezdne są pomalowane i poskładane ale zostawiłem je w pracy więc foto dopiero po weekendzie. Góra i wanna złożone na sucho Cytuj
Wojtek-Krowa Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 słabe zdjęcia . a co do t35 to te giganty mają coś w sobie,wielkie,brzydkie iiii......zabierają sporo miejsca na półkach Cytuj
premier1986 Napisano 23 Września 2016 Autor Napisano 23 Września 2016 Mają mają. Takie pokraki troche. Jak będzie więcej do oglądania to i zdjęcia będą lepsze Cytuj
Rack Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Mnie tam interesuje akurat ten tank . Więcej lepszych zdjęć poproszę . Cena modelu jest rewelacyjna, ciekawi mnie jednak właśnie jego jakość. Zgadzam się, że Zvezda robi coraz lepsze modele. Brakuje im dodatków typu: elementy przezroczyste, blaszki i lepsze gąski, ale widać, że idą w dobrym kierunku . Znając jednak realia, jeśli to dołożą to i cena ich modeli wzrośnie... Cytuj
premier1986 Napisano 24 Września 2016 Autor Napisano 24 Września 2016 No cena jest super, połowa tego co trupmek sobie życzy. Jak będzie z gąskami to dopiero powiem ale jeszcze daleka droga do tego. Nie jest źle z jakością chociaż troszeczkę szpachli na wieże pojdzie. To co teraz prezentuje zvezda to gigantyczna poprawa. Model jak narazie polecam szczerze:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi