erolo2000 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Witam Waszmościów Nowy ulepek gotów. Taki ta Sherman z polskimi oznaczeniami . Składak M4 udający M4A4 Przed brudzingiem : Gotowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Jak ten Hellerek Ci się kleił? A co do modelu... Schludny, fajnie kalki siadły, brudzenie także daje niezły efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 czy tylko u mnie zdjęcia rąbią mnie po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Francja elegancja jeśli chodzi o wypraski . Jeden z lepszych w 72ce - jedyna wada to gęsi gumowate ,ale oblecą . Mogę smiało polecić : http://www.172shermans.com/kitreviews/Heller/SBrezinski_M4_prev.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Września 2016 Autor Share Napisano 28 Września 2016 czy tylko u mnie zdjęcia rąbią mnie po oczach Że jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 czy tylko u mnie zdjęcia rąbią mnie po oczach Że jak ? takie ,,iskrzące'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Września 2016 Autor Share Napisano 28 Września 2016 czy tylko u mnie zdjęcia rąbią mnie po oczach Że jak ? takie ,,iskrzące'' U mnie spoko - kontrast i natężenie może za duże? Zawsze można podregulować monitor by się tego pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 U mnie spoko - kontrast i natężenie może za duże? Zawsze można podregulować monitor by się tego pozbyć. troszku za duże,ale jak się da to spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Jakoś nie widzę aby udawał M4A4, nic w tym kierunku nie zrobione. Kolor bardziej na ruskie tanki, chyba że to wina zdjęć. Reszta to czysteSF a sam model przyjazny też go składam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Września 2016 Autor Share Napisano 30 Września 2016 Czyste SF ? Ok - tak miało być tym razem ,ale kolor na ruskie tanki ? Nie to nie może być prawda OLO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Dlatego pisałem że może być wina zdjęć . U mnie to zielony i zmiana koloru na kompie nie pomaga. A swojego przerabiam na Ic łącząc z częściami po Shermanie z UM. Pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi