bazylms Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Ja bym jeszcze rozjaśniał. To wg mnie zaniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Rozumiem , ale nie do końca wiem jak to ugryźć (tzn. które miejsca potraktować jeszcze jaśniejszym) Dodam że na żywo kontrast miedzy kolorami jest bardziej widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Tam gdzie masz już jaśniejszy tylko następny kolor o mniejszym promieniu. np. środek każdego panelu błotnika, opony jarzma, przedniej płyty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Za radą Krzysztofa dołożyłem jeszcze ''światła" Chyba teraz będzie w miarę ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Moim zdaniem dobra decyzja. Trochę zastanawia mnie kolor - na ostatnich fotkach taki soczysty wyszedł. Działaj dalej. Jak go skończysz to zobaczysz efekty. Wtedy będziesz wiedział czy następny razem jeszcze bardziej szaleć czy nie. Piszę tak, bo ogólnie z fotek ciężko doradzać, właśnie ze względu na przekładania kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2017 tj to moje robienie zdjęć, cuda na kiju się dzieją ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Wykończycie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Po wpisie Spottera rozjaśniłem jeszcze trochę Wyszło tak jak widać powyżej choć zdjęcia nadal jakieś ciemne i nie oddają faktycznego koloru (na żywo sporo jaśniej to wygląda) Da się również zauważyć że oznaczenia gwardii dostały po .Miejsca docelowe zwilżyłem Mr.Mark Softer i nałożyłem kalkę i co ciekawe uszkodziłem je miękkim pędzelkiem, napisy kładłem tak samo i nie było takich niespodzianek. Zastanawiam się nad użyciem co najmniej dwóch kolorów filtra i teraz pytanie :czy to kłaść jeden na drugi czy normalnie w innych miejscach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Chciałbym trochę zmienić kolor bo to co mi wyszło to taki nie do końca bojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Ja tam filtrów już od dawna nie robię. Na koniec i tak kolor jest daleki od początkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Ja jestem dziecko jutuba a tam wszyscy dają filtry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Filtr nie daje się po całości tylko w wybranych fragmentach. Mig na jutubie Ci opowie po co służy filtr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi