xmald Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 Wielkimi krokami nadchodzą dwie wersje - morska i lądowa jednego z moich absolutnie ulubionych samolotów - Caudron G.4: Caudron w obu wersjach będzie dostępny końcem obecnego miesiąca. FK8 - kolejny rarytas - samolot mało znany a wyprodukowany w ilości ponad 1000 sztuk! planowany jest na grudzień. Według mnie dla miłośników szmatopłatów pozycje obowiązkowe! Modele będą dostępne w Polsce bez konieczności przepłacania za przesyłkę: http://www.meliusmanu.pl Cytuj
xmald Napisano 7 Października 2016 Autor Napisano 7 Października 2016 Najnowsze "gorące" rendery - nie wiem jak wy ale ja nie mogę się już doczekać!: Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Października 2016 Super Moderator Napisano 8 Października 2016 Przyznam, że kuszą ale oprę się im Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 8 Października 2016 Super Moderator Napisano 8 Października 2016 @Marcin taaa jasne 2 sekundy dla przyzwoitości co by nie było że jesteś łatwy... Cytuj
xmald Napisano 9 Października 2016 Autor Napisano 9 Października 2016 Nie ma się co szczypać! Trzeba kupować! A tutaj świeżutki jeszcze pachnący nowością box-art na pudło Caudrona w wersji morskiej, który dostałem od Melius Manu: Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 9 Października 2016 Super Moderator Napisano 9 Października 2016 skala nie moja, szmatopłaty mi przeszły no ale fakt faktem paskudnik pierwsza klasa... gdybym sklejał 48 już bym się ślinił :P Pozdro Cytuj
xmald Napisano 9 Października 2016 Autor Napisano 9 Października 2016 No ja się strasznie ślinię, Oba G.III i G.IV są chyba w pierwszej piątce moich ulubionych brzydali;) Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Października 2016 Super Moderator Napisano 9 Października 2016 paskudnik pierwsza klasa... gdybym sklejał 48 już bym się ślinił :PPozdro Ja nie sklejam ani tej skali ani szmatopłatów a i tak się ślinię Cytuj
xmald Napisano 12 Października 2016 Autor Napisano 12 Października 2016 Zapraszam do warsztatu, tam też wrzuciłem inbox: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=55702&p=813793#p813793 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi