xmald Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Wielkimi krokami nadchodzą dwie wersje - morska i lądowa jednego z moich absolutnie ulubionych samolotów - Caudron G.4: Caudron w obu wersjach będzie dostępny końcem obecnego miesiąca. FK8 - kolejny rarytas - samolot mało znany a wyprodukowany w ilości ponad 1000 sztuk! planowany jest na grudzień. Według mnie dla miłośników szmatopłatów pozycje obowiązkowe! Modele będą dostępne w Polsce bez konieczności przepłacania za przesyłkę: http://www.meliusmanu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 7 Października 2016 Autor Share Napisano 7 Października 2016 Najnowsze "gorące" rendery - nie wiem jak wy ale ja nie mogę się już doczekać!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 8 Października 2016 Przyznam, że kuszą ale oprę się im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 8 Października 2016 @Marcin taaa jasne 2 sekundy dla przyzwoitości co by nie było że jesteś łatwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Nie ma się co szczypać! Trzeba kupować! A tutaj świeżutki jeszcze pachnący nowością box-art na pudło Caudrona w wersji morskiej, który dostałem od Melius Manu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 9 Października 2016 skala nie moja, szmatopłaty mi przeszły no ale fakt faktem paskudnik pierwsza klasa... gdybym sklejał 48 już bym się ślinił :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 No ja się strasznie ślinię, Oba G.III i G.IV są chyba w pierwszej piątce moich ulubionych brzydali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 9 Października 2016 paskudnik pierwsza klasa... gdybym sklejał 48 już bym się ślinił :PPozdro Ja nie sklejam ani tej skali ani szmatopłatów a i tak się ślinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 12 Października 2016 Autor Share Napisano 12 Października 2016 Zapraszam do warsztatu, tam też wrzuciłem inbox: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=55702&p=813793#p813793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi