hemi303 Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Zawsze miałem ochotę coś napisać. Zawsze poziom Twoich prac powodował, że mnie zatykało. Zawsze wszystko było zrobione na wysokim poziomie. Minęło już kilka lat jak śledzę Twoje prace i nadal mnie zatyka, nie mam nic ciekawego do dodania. :( Model jest zarąbisty i bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Billo Bill Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Model rewelacja,wykonanie rewelacja,prezentacja rewelacja,i tak dalej i... Wielka szkoda ,że PB odwalił numer ze zdjęciami bo chciałem trochę przeglądnąć twoje ,,manewry'' modelarskie z tym i innymi modelami Na pewno masz we mnie wiernego widza w swoich przyszłych warsztatach modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSM Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Te lakiery to masz w każdej ciężarówce świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2018 Dzieki panowie! Jeszcze sporo detali zostalo do efektu koncowego. Jak bym wiedzial w co sie pakuje, to byl sie wzial za ciagnik .... JSM, lakier dopiero wyglada fajnie w swietle dziennym, przy dobrej pogodzie, to co tu widac to nawet polowa efektu nie jest. Mysle, ze do marca skoncze calkowicie ten model, wiec na wiosne wstawie lepsze zdjecia do galerii tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Lutego 2018 Autor Share Napisano 24 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Nie wiem co powiedzieć -- a raczej napisać . Przepiękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 16 Marca 2018 Share Napisano 16 Marca 2018 Żałuję, że nie ma dostępu do poprzednich zdjęć, ale to co tu jest teraz prezentowane wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi