jureczek Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Trenuje techniki malarskie, a ,ze podobało się właśnie to malowanie ,wiec sobie działałem Modelik jest po waszu i zadrapaniach. Gdy zbuduje podstawkę będę brudził Krytykujcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Bardziej nadawał by się do wątku warsztatowe, bo rozumiem, ze to jeszcze nie koniec? Wozy powojenne to nie moja dziedzina, ale na końcowych zdjęciach prezentuje się nieźle. Czekam na podstawkę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 Mialem właśnie dylemat wstawić do warsztatu czy do galerii Podstawka doda weny ,ale muszę ja zamontować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Fajny szczególnie na ostatniej fotce - choć powojenne też nie moja dziedzina - piszę to co czy widzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 Erol ,oglądałem Twoje prace-Super-Wszystkie Gorlock w 35 mnie powala Ale walczę Hiws ma fajne podstawki Kurcze ile ja sie jeszcze muszę nauczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts