jureczek Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Trenuje techniki malarskie, a ,ze podobało się właśnie to malowanie ,wiec sobie działałem Modelik jest po waszu i zadrapaniach. Gdy zbuduje podstawkę będę brudził Krytykujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Bardziej nadawał by się do wątku warsztatowe, bo rozumiem, ze to jeszcze nie koniec? Wozy powojenne to nie moja dziedzina, ale na końcowych zdjęciach prezentuje się nieźle. Czekam na podstawkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Mialem właśnie dylemat wstawić do warsztatu czy do galerii Podstawka doda weny ,ale muszę ja zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Fajny szczególnie na ostatniej fotce - choć powojenne też nie moja dziedzina - piszę to co czy widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Erol ,oglądałem Twoje prace-Super-Wszystkie Gorlock w 35 mnie powala Ale walczę Hiws ma fajne podstawki Kurcze ile ja sie jeszcze muszę nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi