cooper69 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 BRAWO wiesz ze mi sie Twoj Rosomak podoba .Ladnie wygladaja siatki . Adam Ta siatka na siedziskach w tle? Chorąży. Szanując odbiorców Twojego modelu przyłóż się chociaż trochę do zdjęć... To Ci powinno pomóc Nie było moją intencją nieszanowania kogokolwiek, a jeżeli tak to zostało odebrane to przepraszam. Jedyny powód mojego komentarza: Pochwalcie się Rosomakami ! W końcu to model na jaki dłuuuuugo czekaliśmy, "kupa" blach + koła dla najbarrrrrrdziej wybrednych i co? no nic i cisza w temacie .... A co do zdjęć, mam taki a nie inny aparat, a poza tym zdjęcia robiłem po zmroku. I tak ze 30-stu wybrałem te dwa najładniejsze. Zbliża się wekkend, może się "ktoś" ujawni, "kogoś" zmobilizuję To kup w papierniczym zgodnie z poradnikiem arkusz brystolu i rób zdjęcia na jednolitym tle, a nie z meblami, makatkami i innymi utensyliami w tle. PS. Lepszy aparat nie zrobi za Ciebie zdjęć. Za to warunki jakie są podane w poradniku poprawią zauważalnie to co uzyskasz obecnym aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 (...) Linki do takich przebrzydłych stron tu nie działają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 (...) Linki do takich przebrzydłych stron tu nie działają ;) To bardzo źle. Bo można się nie lubić ale porządnie przekazaną wiedzę należy szanować bez względu na źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi